Tävlingsdatum för 2018 bestämt

Vi vill meddela alla intresserade av tävlingen att tävlingsdatum för Gôrslitet 2018 är satt till den 4 augusti 2018.
Vår tanke är att framöver försöka hålla tävlingarna 2 veckor innan Kalmar Ironman och ha det som riktlinje.

Hoppas ni vill komma förbi och tävla med oss.

Anmälningssidan är öppen så bara att anmäla sig.

Välkomna till oss den 4 augusti!

Resultat och bilder!

Nu finns både de officiella resultaten samt bilderna från tävlingarna uppe på hemsidan.


>> Resultaten hittar ni här.
>> Bilderna hittar ni här.

 

Att notera för er som såg tiderna från liverapportering på live.gorslitet.se är att det fanns en tidsförskjutning på tidtagning växel ut som gjorde att T1- och T2-tiderna blev 1 min 40s för långa med följden att cykel- och löptiderna blev 1min och 40s för korta. Tiderna som finns här på hemsidan är de korrigerade och korrekta.

Liveresultat

Självklart vill vi att alla skall kunna följa våra tävlingar på allra bästa sätt, både om man är på plats på Skutberget eller sitter hemma och hejar.
Alla har möjligheter att följa resultaten på Gôrslitet live på nätet. Vill du se tider och placering så snart som möjligt så är det bara du tittar in på http://live.gorslitet.se

Vi vill att alla skall vara medvetna om att pga problem med tidtagningsutrustning har vi inte möjlighet att helt automatiskt få in tiderna för ut ur växlingsområdet. Detta ordnar vi manuellt men det kan betyda att inte alla får sina T1 och T2 tider på direkten utan att vi får komplettera med dem lite senare på dagen eller söndagen. Vi hoppas ni har förståelse för detta och vi tror oss verkligen komma lyckas ge alla alla tider så ni får både sim - T1 - cykel - T2 - löp.

Liveresultat

Målområdet klart

Målområdet är klart och redo för er deltagare.
Vi ses imorgon!

malomrade2

 

malomrade1

Start-PM - Läs all information

Nu presenterar vi start-PM inför lördagens tävling. Läs gärna igenom information noga.
Vi hoppas ni finner den uttömmande och att det ger svar på alla era frågor.
Skulle det vara så att ni fortfarande har kvar några frågor så tveka inte att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

>> Start-PM Gôrslitet 2017

Start-PM

 

 

Bojar till simbanan på gång

bojiläggning1Nu har det förberetts med bojar för iläggning. Några av er kan minnas att vi hade lite problem med några av våra nya stora bojar som hamnade på drift förra året. I år har vi satsat på riktigt rejäla doningar på botten så att bojarna förhoppningsvis skall ligga säkert och stilla. Det syns att grabbarna som jobbar med detta har gjort en bra konstruktion

Bojarna på bilden är de temporära som byts ut till de stora gula vi kommer ha i vattnet på tävlingsdagen.

Glöm inte bort att denna helg är de sista dagarna för ordinarie anmälan. Och glöm inte att anmälan under ordinarie tid krävs för att vara med i utlottningen av övernattningen hos Selma Spa.

Start-PM - Läs all information

Nu presenterar vi start-PM inför lördagens tävling. Läs gärna igenom information noga.
Vi hoppas ni finner den uttömmande och att det ger svar på alla era frågor.
Skulle det vara så att ni fortfarande har kvar några frågor så tveka inte att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

>> Start-PM Gôrslitet 2016

Start-PM

 

 

Övernattning på SELMA Spa lottas ut 2017

Vi kan glädjande meddela att vi även i år har fått möjligheten att lotta ut en övernattning för 2 personer på Selma Spa i Sunne.

Detta pris är generöst skänkt av Selma Spa i ett led i deras sportprofil och tro på vårt arrangemang.

"På Selma Spa kan du träna yoga, vattenträning, core, body pump, spinning, tabata med mera. I gymmet har du maskiner och fria vikter. Ett stenkast från huvudentrén finns motionsspår för promenader, stavgång, löpning och skidåkning. Här är även en mountainbikebana och gillar du asfalt så är landsvägscyklingen runt Sunne fantastiskt fin."

Så frågan är om det kommer att bli du som tar hem denna vinst? Anmäl dig om du inte gjort detta ännu

Priset gäller en övernattningSelma Spa i Sunne för 2 personer med:

  • Övernattning
  • Trerätters middag
  • Spa

 BannerSelmaSpa2017

Lena Holmgren missar inte Gôrslitet

LenaKorVi är mycket glada att kunna meddela att Lena Holmgren, PRO och tävlande för arrangörsföreningen I2 IF Triathlon, kommer att delta på Gôrslitet!

Lena som egentligen tävlar på längre distanser ligger för närvarande i  en tung träningsperiod inför höstens långdistanstävlingar där den första  är Ironman Vichy i slutet av Augusti. Beroende på hur sliten kroppen är i slutet av veckan så bestämmer hon om det blir sprint eller olympisk distans.  

"Jag ser tävlingen som ett kul men viktigt kvalitetspass i min träning. Gôrslitet är en mycket fin och gemytlig tävling som det skulle kännas  oerhört trist att missa."

Lena har ställt sig på startlinjen i Gôrslitet varje år sedan nystarten 2014. Förra året tog hon hem segern över olympisk distans i suverän stil och gjorde detsamma i Karlstad Triathlons medeldistans för en vecka sedan. Vi får vänta och se vilken distans det blir för henne i Gôrslitet i år, men det vi vet med säkerhet är att hon oavsett kommer att göra en bra tid och placera sig bra även om de längre distanserna är hennes fokus.

Så missa inte att mäta dig med Lena genom att deltaga eller bara kom och titta för att heja fram Lena och alla andra deltagare.

Sedan tidigare är ju även arrangörsföreningens andra PRO Karl-Johan Danielsson klar för deltagande.

 

Tävlingsdatum för 2017 bestämt

Vi vill meddela alla intresserade av tävlingen att tävlingsdatum för Gôrslitet 2017 är satt till den 5 augusti 2017.
Vår tanke är att framöver försöka hålla tävlingarna 2 veckor innan Kalmar Ironman och ha det som riktlinje.

Hoppas ni vill komma förbi och tävla med oss. Vi förväntar oss att få igång anmälningssidan till tävlingarna inom den närmsta veckan.

Välkomna till oss den 5 augusti!

Simbanans bojar nu i vattnet

Nu är simbanans bojar lagda i vattnet så det är nu möjligt att provsimma banan. Just nu ligger förra årets bojar i och de nya riktigt stora kommer att läggas i när det är tävlingsdags!

Simma lugnt och glöm inte att anmäla er nu när det bara är dryga 2 veckor kvar.

bojarnai

Resultaten upplagda på hemsidan

Vi kan meddela att ni kan läsa resultaten från gårdagens tävlingar här.
Vi har inte fått in resultaten från den olympiska distansen och sprintstafetten där ännu men hoppas få det inom kort.
Tills dess får ni läsa de resultaten på liveresultat-sidan som är här: live.gorslitet.se

Karl-Johan Danielsson kör Gôrslitet

Facebook noteheader NuMedKJ

KJÄntligen är det dags för Karl-Johan “KJ” Danielsson, en av I2 IF tillika arrangörsföreningens två proffstriathleter, att för första gången ställa upp på startlinjen i Gôrslitet. Tidigare år har datumet för Gôrslitet inte passat in i KJs tävlingsschema men i år fanns chansen och då var det självklart för honom att ställa upp!

KJ genomförde precis i helgen den tävling han satsat mest på under året, Ironman Bolton UK, där han slutade på en mycket stark 4:e plats efter att ha simmat 3860m, cyklat 180km och avslutat med ett marathon på 42km och detta under 9 timmar. UK Bolton har en mycket tuff bana och KJ anser det vara hans bästa Ironman nånsin trots att det var 38 minuter över hans personbästa.

KJ kör olympisk distans i årets Gôrslitet och är såklart favorit till segern även om hans specialitet är ännu längre distanser.

Vi i föreningen tycker såklart att det är glädjande att äntligen se KJ på startlinjen i hemmaklubbens egen tävling och vi hoppas att många kommer och deltar eller hejar på KJ och alla andra deltagare.

All information om Gôrslitet hittar ni här på hemsida där det även finns alla möjligheter att anmäla sig för deltagande!

Följ deltagarna live på webben!

Precis som förra året erbjuder vi liverapportering av tider på webben under Gôrslitet.
Det kommmer alltså bli möjligt att följa din favoritdeltagares framfart på banan och jämföra hans/hennes tider med motståndarna.

Under tävlingsdagen kommer liveresultaten att vara tillgängliga via http://live.gorslitet.se !

Vi hoppas och tror att detta skall bidraga till en ökad koll för publikens del och därmed en förbättrad upplevelse.

Liveresultat

Löpex och Lugnets Massage närvarande

Lopex

AndreLöpex i Karlstad kommer att finnas med under tävlingsdagen med ett försäljningstält. Där kommer ni kunna titta på fina löparskor och andra fina prylar och kanske lyckas göra ett kap eller två.
Och det är inte vem som helst som kommer att vara försäljaren i "butiken" utan den nyligen nykorade svenske mästaren på 100km, André Rangelind, som kan ett och annat om löpning.

www.lopex.se

 

LugnetsMassage

Lugnets Massage Värmland AB kommer även i år att erbjuda massage till mycket rimliga priser på plats vid Skutberget i samband med tävlingarna.
Så blir det stela delar i kroppen kan de lösa det.
Det är väl betryggande att höra?
www.lugnetsmassage.se

 

Välkomna till Gôrslitet, Löpex och Lugnets Massage!

Anmäl er till Gôrslitet här.